Kontakt os

Telefon: 40175289
E-mail: fovlingtraebyg@mail.dk

​Nybyggeri og tilbygninger

​Hos Føvling Træbyg ApS løser vi alle opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget, og vi har især stor erfaring med nybyggeri og tilbygninger for både private kunder, virksomheder og landbrug.

Uanset om du skal have opført en ny bolig, et nyt maskinhus, en ny carport elle have udvidet boligarealet med ekstra kvadratmeter, så klarer vi opgaven. Vi har stort fokus på grundigheden i vores håndværk, og vi kan stå for det hele fra start til slut i byggeprocessen.

Vi har tætte samarbejdspartnere inden for andre fagområder såsom murer- og el-arbejde, hvor vores kompetencer ikke selv rækker, og vi sørger altid for en tæt dialog med dig som kunde gennem hele byggefasen. På den måde kan vi sikre, at byggeriet lever op til alle dine ønsker og behov.

​Opførelse af minkhaller

Gennem tiden har vi opført omkring 25 minkhaller, hvorfor det i dag er et af virksomhedens store specialer. Med vores store kendskab til denne branche er du garanteret et kvalitetssikkert resultat, hvor ingen detaljer bliver glemt. Vi står for det hele og kan også klare monteringen af bure og kasser, såfremt du ikke selv ønsker at stå for det.

Vi opfører nybyggeri i en radius på 50 km fra Føvling og især i området omkring Bramming, Vejen og Brørup.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 17 52 89 for mere information eller et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt.

HVEM ER VI?

​Føvling Træbyg ApS

CVR: 26100011

PARTNERE