Kontakt os

Telefon: 40175289
E-mail: fovlingtraebyg@mail.dk

Gulvarbejde​

​Trænger gulvene i boligen til at blive frisket op, så tøv ikke med at tage Føvling Træbyg ApS med på råd.

Hvad end du ønsker stavparket, plankegulve, lamelbrædder eller de populære klikgulve, så har vi erfaringen og ekspertisen til lægge det nye gulv.

Vælg det rigtige gulv

Når der skal vælges nye gulve til boligen, skal der gøres vigtige overvejelser inden valget. Det er naturligvis vigtigt at vælge et gulv, der matcher boligens og familiens stil og udtryk. Men derudover er det vigtigt at vælge gulvet ud fra, hvor i boligen gulvet skal lægges, og hvor meget daglig slid det skal tage imod. Der er eksempelvis stor forskel på det daglige slid på kontorgulvet og stuegulvet.

De forskellige træsorter og produkttyper har nemlig forskellige slidstyrker, ligesom de stiller forskellige krav til vedligeholdelsen.​

Kvalite​tssikkert og holdbart arbejde

Hos Føvling Træbyg ApS har vi stor erfaring i gulvarbejde og kan tilbyde en professionel vejledning og rådgivning i de forskellige produkter, så du får et gulv, der matcher boligens æstetiske udtryk og familiens behov.

Vi sikrer selvfølgelig et kvalitetssikkert arbejde, når gulvet skal lægges, og leverer kun et resultat, du kan blive glad for i mange år frem.

Kontakt os gerne på telefon 40 17 52 89 for mere information om vores gulvarbejde eller for et uforpligtende tilbud.

HVEM ER VI?

​Føvling Træbyg ApS

CVR: 26100011

PARTNERE